Wednesday, November 24, 2010

3 in 1 
  Sokat tortem a fejem hogy milyen nevet tudnek adni ennek a fulbevalonak, de sajnos jobbat nem talaltam. 3 as 1-ben nem hangzik a legjobbnak, de legalabb igaz ra.  Harom kulombozio oldala van, ami lathato is a kepeken. Meguntad az egyiket, forditasz rajta egyet es mintha mar nem is ugyanaz volna a fuledben :)A valosagban a nagy 'igaz'gyongy rozsaszinu. Valahogy mindig probalom nem eszre venni az ilyen szinu gyongyoket, mert oszinten, ki nem allhatom a rozsaszint. (nem akarok megserteni senkit, jo szin es vannak emberek akiknek jol all de valahogy nem nekem.)

Lehet hogy azert huzodok ettol a szintol, mert mostanaban tulsagosan az extremekbe mennek a szulok a kislanyuk oltozteteseben ha errol a szinrol van szo. Rozsaszin cipo, nadrag, bluz, kabat, sal, sapka, kesztyu, roviden minden rozsaszin.  Tenyleg nem akarok megserteni senkit, a testverem is mondta hogy jol all a legtobb kisgyereknek, de valahogy en meg mindig nem tudok megbekelni veluk. Mindegy nem ez a lenyeg, de le kellett irjam hogy tudjatok hogy nem fogok sok rozsaszin ekszert kesziteni, de amikor veletlenszeruen mellekerult az a zold gyongy valahogy megtetszett. Lehet hogy csak en vagyok aki igy erez de ezt meg valahogy el is tudnam kepzelni hogy hordjam.

  
I sat and thought a lot about finding a name for this one, but this is the best I could find. It fits, because it really has three different looks, and depending on what you like best at that moment, you just turn it and voila, you have a different earring for that day :) In reality the big pearl is pink, but you can’t really tell from the picture. I always try to dodge beads that have this color because I really dislike this color. I don’t want to upset the people who love it, it’s a good color, it just doesn’t match with my personality.
Maybe I don’t like it, because nowadays parents dress their children exaggeratingly too much in pink. I mean pink shoes, socks, trousers, shirts, jackets, hats…. Simply put, everything is pink:( I really don’t want to offend anyone, but I don’t like it. My girls, if I will have any, surely won’t be dressed entirely in pink. Ok, never mind, this isn’t the point, I just wanted to say that you won’t see a lot of pink things on this blog. This is an exception, don’t ask me why, but I like the combination of the colors.
  
 


No comments: