Wednesday, November 24, 2010

Colorfull Noodles

Ez a kis fulbevalo joval regebb keszult mint sok mas amit mar felraktam. A csunya kis zold fulbevalom elott keszitettem. Ez volt az elso ezzel a tehnikaval, es azt kell mondjam hogy nem is annyira konnyu elkesziteni ugy hogy valamenyire egyforma legyen, foleg hogyha nincsen semmilyen jo fajta felszerelesed, csak egy egyszeru fogo. De ahoz kepest szerintem eleg jol sikerult.

This little earring was made long before some of the other things I put on here. The ugly little green earring was the second I made with this technique, and this was the first one. I have to say that its not that easy to make them look even, when all you have is a round nose plier, and nothing more.

Ezt is nehez volt megcsinalni, es persze azt a gyongyot valahogy behelyezni a kozepere, hat oszinten megmondom egy kicsit megizzadtam vele. Nem lett tokeletes, kicsit idetlenke, de miert is kellene minden tokeletes legyen? Elvegre nem letezik ember akinek mindket szeme egyforma volna, az eggyik fennebb van mint a masik, talan egy kicsit kissebb, nagyobb, kerekebb de biztosan nem egyformak. No sem letezik akinek egyformak lennenek a mellei (termeszetes Isten adta mellekre gondolok:;) ) hat akkor miert ne lehetne az en kis noodly fulcsim is egy kicsit tokeletlen. Nem tudom pontosan ki volt az aki azt mondta hogy a tokeletesseg hianya teszi szeppe az embereket, es hogyha letezne ember akinek tokeletesen szimetrikus arca volna, tobb mint valoszinu hogy nem tunne annyira vonzonak.

Ok, so this was a hard ball too. And putting that bead in the center, well, that was hard as hell. I know it’s not perfect, it’s a little unsightly, but why should everything be perfect? There is no person on this planet who has perfectly matching eyes; one is slightly higher than the other, or bigger, smaller, rounder, but definitely not identical. There are no women who have identical breasts (and I’m talking about the natural God given breast ;)), so why should my little earring be perfect. I’m not sure who said that the absence of perfection makes people beautiful, and that if there would be a person who would have a perfectly symmetrical face then probably it wouldn’t seem so beautiful to us.

No comments: