Friday, November 19, 2010

Kezdet

Sziasztok
Mar regota akartam egy blogot ahova osszegyujtsek mindent amit valaha alkottam vagy alkotni akarok. Roviden csak annyit mondanek hogy nagyonsok dologhoz ertek, sajnos egyhez sem annyira hogy nyugodtan hatradoljek es meggazdagodjak belole.:)  Van egy unalmas rosszul fizeto munkahelyem, de a jo dolog benne az hogy 90% ban azzal foglalkozok amivel en akarok. a dolgok amiket felrakok erre az oldalra azoknak a nagyresze a munkahelyemen szuletett mikozben en "ezerrel dolgozok" :)

Hello
I wanted for a long time to create a blog where I could post all the things I ever made and all my future plans, projects. I have a lot of ideas, I’m good with my hands and I can do a lot of things. Instead of being good in one thing, (really good) I’m moderately good in many things, but sadly not as good as to get rich from it. So I have a crappie job with a crappie salary, but the good thing about this job is that 90% of the time I can do what I want at my little corner table, without being bothered. :) What I will post here are the things I create while I’m "working" at my daytime job.

1 comment:

Iza said...

Isten hozzott a blogvilágba tesokám!Örülök, hogy végre rám hallgattál és nyitottál egy blogocskát. Kivánom, hogy neked is sok új barátot, ismerőst hozzon a virtuális világ.Na akkor csapjunk a lovak közé, azaz a billentyük közé:D