Wednesday, November 24, 2010

Summer Flowers - Nyari Viragok

Nagyon orultem amikor elkeszitettem az elso ilyen kis fulbevalot. Tudom hogy most valaki azt gondolna hogy nem igazan virag szineket hasznaltam (ha mar a fulcsik nevet nezzuk) de sajnos azt kell mondjam hogy mivel ezek a kedvenc szineim lehet hogy ezert reszesulnek elonyben. Nem kell megijedni, meg egyelore igaz hogy csak ez a harom peldany van kesz, de trevben meg van legalabb egy tucat mas mas szinekkel.

I was so happy when I finished the first of these earrings. I know that you might say that I haven’t really chosen flower colors, but because green and brown are my favorite, I think that they have an advantage over the others. But I promise that I will make a dozen more with different bright and vivid colors. Patience please.

Sajnos nem tudom hogy mennyire latszik de ez a fulbevalo lila szinu. Egy erdekes fajta gyongybol keszult. Azert erdekes mert attol fuggoen hogy milyen feny vilagitja meg, valtoztatja a szinet. Itt barnanak tunik, kozelebbrol talan egy kicsit eszreveheto a lilas arnyalat. Valojaban tobb szinarnyalat jelenik meg:  barna, lila, piros, arany;

Sadly I see that this picture doesn’t give back the original color of the earring, but I have to say that it is purple. The beads are special because they change their color according to the light that’s reflecting on them. Really it’s a mixture of purple, red, brown, and gold;


Ez pedig hasonlit a masik kettore de valojaban egy picit elter toluk. Elsosorban joval nagyobb mint a masik ketto, es jobban is hasonlit a viragokra, nem de? 

This resembles much the other two, but in reality it’s a lot different.,  They are slightly bigger than the other two and it resembles a lot more to a flower, doesn' t it? 

No comments: