Thursday, September 5, 2013

A menyasszonyi táskám - My wedding bag

 Elfelejtettem kepet kesziteni a kis taskamrol amit szinten az eskuvore keszitettem. Az az igazsag hogy utolso percen keszult el, meg az eskuvo hajnalan, de nem ez a fontos hanem az hogy idore kesz lett.
***
I forgot to make some photos of my little wedding bag, that I made especially for the big day. The truth is that I finished it just in the nick of time, on the dawn of my wedding day, but hey, at least it was done in time, right?!
 A kis taskat is improvizalva keszitettem. Vettem az egyik alap mintat a ruhambol es azzal kezdtem. Ez lathato jobban a masodik kepen. Majd folytattam egy nagyon egyszeru mintaval. Ezt a mintat kivetelesen nagyon szeretem mert konnyen lehet vele szaporitani es apasztani. Ha valakit erdekel akkor keszithetek egy rajzot rola es felteszem.
***
This little bag was also an improvisation of mine. I took the most dominant pattern from my dress and started with that. You can see this in the second picture. After that I used a very simple pattern, that I like very much, because you can expand ore decrease easally. If you are interested in the pattern just leave a comment and I will make a simple drawing with the pattern.
Tokeletesen passzolt a cipomhoz :)    ***       It went perfectly with my shoes. :)

2 comments:

Anonymous said...

nagyon szép!

szera said...

Köszönöm :)