Thursday, November 13, 2014

Horgolt bagoly táska - Crochet Owl bagMég Áprilisban kaptam ezt a képet az egyik barátnömtől, hogy mennyire tetszik neki, de mivel be kellett felyezzem Zsuzsa menyasszonyi ruháját, plusz még ott volt a kis Viola érkezése is, így nem igazán volt időm ezzel foglalkozni. De most hogy már a kislányom 4 hónapos, több időm van más dolgokkal is foglalkozni. 
Az eredeti képet leirással itt megtaláljátok. 
Persze mivel nem szeretek semmit teljesen lekoppintani így változtattam egy s mást a táskán. És itt van az én változatom. 

In April my friend sent me the above picture, with the note that she loves it soooo much and that when I have time I should make one for her. But because I had to make Zsuzsa's wedding dress and my little daughter Viola was on the way I didn't have time to make it. But now that my daughter is 4 months old, she plays on her own a little every day , so I have a little time for my projects.  The original picture and the pattern you can find it here. Because I don't like to copy someone else's work  I made some changes. Here is my version of the bag. 
bagoly táska - owl bag
Az egyszerű pánt helyett én olyan pántot horgoltam amit lehet állittani. Ez mellett nem szeretem a kocka táskákat ezért a táska felső felén nem horgoltam 4 háromszöget csak kettőt, és így nem annyira kocka. A minta az eredeti oldalon nagyon jó, tele van képekkel amiből le lehet számolni a lépéseket. Ami nekem nem jött be az a középső kocka, ugyanis az eredeti oldalon 10egyráhajtásos pálcával készült kört készit, viszont nekem egyszerübb volt a 12 pálcás. 12 osztható 4-el a 10 nem annyira. Ha netán az eredeti oldalon lévő képekből nem tudtok kiigazodni irjatok rám és lerajzolom vagy leirom. Vagy ha bármilyen más kérdésetek van a táskával kapcsolatosan nyugottan irjatok és váalaszolok. 

Instead of a simple strap as that on the original picture, I crocheted an adjustable strap. Besides this I don't like square bags, so I didn't do the half squares on the sides. (don't ask me why, I just don't like them) The pattern on the original site is very good. There is no pattern description but there are a lot of pictures, and you can count everything. The only thing that didn't work for me was the square they made. It was made out of 10  half double crochet, I made 12 instead. It is easier to divide into 4. If you cannot make the bag out of the pictures on the original site then just write me and I will draw the pattern or write it down. Fill free to ask me any question related to the bag. 
bagoly táska - owl bag
Mit gondoltok, jó lett?  

What do you think , did it come out right? 


No comments: